Friday, 7 September 2012

Taylor Swift ! she's aweesommee !

Salam all...Ü.


Taylor Swift.. siapa tak kenal kan ? she's very cute n her voice is awesome ! i love her songs .Korang suka tak ?? Lagu dia yg first aku dengar 'Love Story'..bez gilerr! hoho,then aku terus stuck dgn lagu-lagu dia. heee, bez siot semuanya .. Kakak aku kata "dengar lagu Inggeris ni ada faedahnya jgk dari tak de faedah langsung tuu, dapat improve vocab inggeris tau" .. haaaa , tengok,ade faedah tauu ! almaklumlah aku ni Inggeris hurr, teruk lar 'jugak' , Manglish jee tauu hah.. Jd brmulalah aku suka lagu-lagu omputeh nih .Ok,tak nak cakap banyak *aik,bila masa aku cakap pulak?*, layan lagu Taylor lagi bagus ,,hehe. 
 
Eyes Open
 You'll be the prince and I'll be the princess
 heart-ain

4 comments:

Piepy Swifty said...

mmg mnat gile dkat dy... hehehe

# N.A.S # said...
This comment has been removed by the author.
Mak Wardah said...

Salam kenal, My son really fanatic with her, dun know why

Neiaa said...

eyh,..saya pun minat dia,..minat glr!! blogwalking, follow sambil mengomen2